Matrac tisztítás Budapesten

Matrac tisztítás

Segítünk, hogy matraca tökéletesen tiszta. Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen matractisztítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Matrac tisztítás
 • Matrac tisztítás Budapest a Qjob.hu.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakemberek a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a matractisztítás szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 2702 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 94

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 2702 profi várja megrendelésedet!

Amennyiben Önnek Budapest-ban/ben van szüksége matrac tisztítására, keresse meg a Qjob.hu-t és tekintse meg az ott regisztrált képzett szakemberek által kínált szolgáltatásokat. A sokéves tapasztalattal rendelkező takarítószakemberek akár éjjel-nappal rendelkezésre állnak az elérhető árú, otthoni körülmények között elvégzendő vegytisztításhoz Budapest-ban/ben vagy Magyarország bármely pontján. Gyorsan megtalálhatja az Önhöz legközelebbi szakembert és a szolgáltatásának árával is gyorsan megismerkedhet.

A professzionális szakemberek, pihenőnapok nélkül dolgoznak, házhoz jönnek és különböző takarítási szolgáltatásaikat alacsony áron végzik el. Gyermek matracokon vagy ortopéd matracokon található szennyeződések, atkák és egyéb paraziták eltávolításával, fertőtlenítésével foglalkoznak.

Takarítási szolgáltatások jellemzői

Amennyiben szüksége van matrac és matrachuzat együttes tisztítására, a legjobb, ha hivatásos takarítók szolgáltatását kéri. A tapasztalt szakemberek sokrétű megközelítéssel végzik el a minőségi és olcsó vegytisztítást, nem megkárosítva a huzatot és a matrac belső részeit.

Budapest-ban/ben a matracok professzionális vegytisztításába beletartozik:

 • foltok eltávolítása
 • a kellemetlen szagok kiküszöbölése
 • atkák és más élősködőktől való mentesítés
 • por eltávolítása

A Qjob.hu szakemberkeresőn keresztül alacsony áron rendelhet gyerek és ortopéd matracok vegytisztítását. A tapasztalattal rendelkező takarítók a tisztításhoz kizárólag olyan fejlett technológiákat és minőségi szereket használnak, amely emberi használatra veszélytelenek.

Professzionális matrac tisztítás ára

Időnként elengedhetetlen, hogy a matracok és huzatok átessenek vegytisztításon, különösen igaz ez a gyermekek matracára. Egy idő után a matracok és huzatok belsejében nem csak por jelenhet meg, hanem egyéb, makacs szennyeződések. A képzett szakemberek mindig számolnak a megrendelő igényeivel.

A különböző vegytisztítási szolgáltatások árai meglehetősen különbözőek. A nagycégek és egyéni szakemberek a vegytisztítást saját áraikon kínálják.

1 személyes ágy (max. 100 cm) 4.990 Ft
2 személyes ágy 7.990 Ft
Gyermekmatrac (max. 70 X 140 cm) továbbra is 2.990 Ft

Budapest-ban/ben a matracok vegytisztítási szolgáltatásának árát előzetesen tárgyalják meg, és a következő tényezők határozzák meg:

 • szennyeződés mértéke
 • a vegytisztítás módja
 • a megbízás végrehajtásának sürgőssége
 • tisztítószerek értéke

Válassza ki a megfelelő szakembert, aki kész a nap bármely órájában elvégezni a matractisztítást, nézze meg szolgáltatásának árait, illetve a korábbi megrendeléseiről alkotott visszajelzéseket. A Qjob.hu szakemberkeresőjében a felhasználók megbízható visszajelzéseket írnak a korábbi munkákat készítő szakemberekről, ezért Ön gyorsan megtalálhatja feladatához a professzionális szakembert.

Mennyire megfizethető a komplex takarítási szolgáltatás

Amennyiben Ön nem tudja, hogy hol tisztíttathatja ki az ágyhuzatot, látogasson el a Qjob.hu-ra, ahol igény beveheti az oldalon regisztrált, képzett szakemberek szolgáltatásait. A tapasztalt szakember házhoz történő kijövetelét bármikor kérheti a Qjob.hu szakemberkeresőn keresztül. Hozzon létre alkalmi munkát és jelölje meg:

 • a munka típusát
 • határidejét
 • a munka valós értékét

A képzett egyéni szakemberek és takarítócégek szolgáltatások teljes spektrumát kínálják lakások és családi házak tisztításában, mindezt magas, professzionális szinten. Budapest-ban/ben a Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberek gyorsan és jó minőségben végzik el a matractisztítást.

Több mint 2702 szaki várja megrendelésedet!

Milyen városokban találhatok szakembert "Matrac tisztítás" kategóriában

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu