Vegytisztítás Budapesten

Vegytisztítás

Mosás, vasalás, ruhatisztítás, házhozszállítás 0-24 óráig. Hétvégén is rendelj bizalommal! Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen vegytisztítás?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Vegytisztítás
 • Vegytisztítás Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a vegytisztító szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 2702 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 94

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 2702 profi várja megrendelésedet!

Milyen sajnálatos, ha kedvenc ruháinkat, bútorainkat vagy szőnyegeinket elcsúfítja egy makacs szennyeződés! Ilyenkor vegytisztításra kell vinnünk a darabot vagy egyéb megoldást kell találnunk. A hagyományos mosás nem segít – a foltok szétterjednek, még inkább megrongálva az anyagot. A Budapest élők különösképp érintettek a felsőruházat károsodásának kérdésében. Mit lehet tenni ilyen esetekben? Új ruhát vásárolni? De hol a garancia, hogy azok nem fognak ugyanígy bekoszolódni?

A Qjob szolgáltatás egy olyan forrás, amely különféle területeken nyújt szolgáltatásokat a felhasználók számára. Ebbe a vegytisztítás is beletartozik. Ahelyett, hogy nagy erőfeszítések árán megpróbáljuk eltávolítani a foltokat, érdemesebb egy szakemberhez fordulni, aki épségben visszaszolgáltatja a rábízott holmit. Így újra fölveheti kedvenc kabátját, kényelmesen bekuckózhat a kanapén vagy játszhat a szőnyegen gyermekeivel.

Javarészt Budapest dolgoznak azok a végrehajtók és szakemberek, akik a Qjob honlapján megtalálhatók. Szolgáltatásaikat néhány, az alább felsorolt módszerrel veheti igénybe:

 • A honlapon keresztül
 • Az okostelefon alkalmazása segítségével
 • Telefonos tanácsadás által

A szakember munkáját közvetlenül a hirdetése napján veheti igénybe! Ha a reggeli kávéja véletlenül a kanapén landolt, este pedig vendégeket vár, ne aggódjon! Munkatársaink garantáltan eltávolítják a foltot, mielőtt megérkeznének látogatói.

A Qjob szakemberei által végzett vegytisztítás előnyei

A fő előny abban rejlik, hogy csak szakavatott és ellenőrzött takarítók végzik a munkát. A vegytisztítás egy igen kényes feladat, s ezt messze nem mindenkire lehet rábízni. De ha a feladatot a Qjob szakembereire bízza, biztos lehet benne, hogy visszaállítják annak eredeti állapotát, sőt! Még annál is jobb lesz!

Minden mester, aki regisztrált a Qjob honlapján, saját profillal rendelkezik. Ezen az oldalon az ügyfél megtekintheti a hasonlóképp elvégzett munkáit, megtudhatja a szakember életkorát, megismerheti végzettségét és képesítési szintjét igazoló tanúsítványait, ellenőrizheti az értékelését, valóban jó-e az illető. Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos az ügyfél számára, hogy a lehető legtöbb információt szerezze meg a potenciális vállalkozóról. A nyitottság és az őszinteség még egy előny a részünkről.

Ha a szakember az ügyfél minden feltételnek megfelel, hosszútávú együttműködési szerződést is köthet vele. Így nem kell minden alkalommal új szakit keresnie. Ez jelentősen csökkenti a vegytisztítás negatív eredményének kockázatát.

Tisztítóink nemcsak Budapest címeken, hanem az egész megyében végeznek takarítást. Minden ügyfél megkapja a szükséges figyelmet, függetlenül attól, hogy melyik utcán van a lakása.

Milyen szolgáltatások rendelhetők?

A Qjob szakemberei házhoz jöhetnek, valamint vegytisztítást végezhetnek az irodaházak, vendéglátó egységek, szociális intézmények, vidéki házak, sőt üzletek és szupermarketek területén is.

A Qjob szakemberei a következő vegytisztító szolgáltatásokat nyújthatják Önnek:

 • Szőnyegek és szőnyegburkolatok.
 • Bútorok (kanapék, ágyak, lábtartók, székek, szivacsos huzattal ellátott székek).
 • Gépkocsik belső kárpitja.
 • Különféle textíliák.
 • Ruházat (beleértve a szőrme tisztítását).

Budapest a vegytisztítás ára a munka mennyiségétől, technikájától és az ügyfél lakóhelyétől függ. Az ügyfél mindig kifejezheti nemtetszését, és ha panaszai helytállóak és praktikusak, akkor a szakember újra elvégzi a munkát. Ha minden tökéletesen lett elvégezve, akkor az ügyfél pozitív véleményt, értékelést hagyhat a munkavállaló számára.

Miért érdemes hirdetést feladni?

Ha még mindig kételyei vannak afelől, érdemes-e a Qjob-on keresztül megrendelni az ehhez hasonló szolgáltatásokat, a következő néhány okkal talán meggyőzhetjük Önt is:

 • Demokratikus árak.
  A vegytisztítás nem a legolcsóbb szolgáltatás. Ezen oknál fogva sokan nem mennek a mosodába, hanem maguk próbálják eltávolítani a foltokat. De ez semmi jóhoz nem vezet. A Qjob előnye abban rejlik, hogy az ügyfél maga tudja felajánlani a munkára szánt összeget, és megállapodni a vállalkozóval egy mindkettőjük számára elfogadható kompromisszumról.
 • A feladat hatékony elvégzése.
  A szakember Budapest és annak térségében történő megrendelése már a kérelem publikálásának napján lehetséges. Hiszen azok, akik készen állnak munkához látni, azonnal válaszolnak az ügyfél bejelentésére.
 • Professzionális szolgáltatás.
  Csak képzett alkalmazottak dolgoznak, akiknek eredményeit, hatékonyságát képesítési oklevelek és korábbi ügyfelek pozitív visszajelzései igazolják.
Több mint 2702 szaki várja megrendelésedet!

Milyen városokban találhatok szakembert "Vegytisztítás" kategóriában

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu