Festés utáni takarítás Budapesten

Festés utáni takarítás

Tapasztalt szakembert keres? Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen takarítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Festés utáni takarítás
 • Festés utáni takarítás Budapest a Qjob.hu
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1728

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Amennyiben szüksége van minőségi festést követő lakástakarítási szolgáltatásra Budapest-ban/ben vagy Magyarország bármely más pontján, rendelje meg a takarítási szolgáltatásokat a Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált takarítók segítségével. A Qjob.hu oldalán sok takarítással foglalkozó szakember és cég hirdet, akik a felújított lakások, nyaralók, irodák, nemlakó helyiségek takarítására specializálódtak.

A hirdetők közötti nagy versenynek köszönhetően gyorsan találhat olyan képzett szakembert, aki lakás festésa utáni egyszeri, magasszínvonalú takarítási szolgáltatásokat nyújt Budapest-ban/ben alacsony áron.

Nagytakarítási munkálatok jellemzői

Lakásfelújítás után is nagymennyiségű hulladék, por és szennyeződés keletkezhet a lakásában. Azért, hogy ne kelljen önállóan elvégeznie a lakástakarítást, rendeljen speciális, professzionális takarítószolgáltatást, vagy vegyen fel takarítással foglalkozó szakembereket a Qjob.hu-ról.

A Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberek takarítási szolgáltatások teljes skáláját kínálják Önnek:

 • ablaktisztítás minőségi tisztítószerekkel
 • bútorok, ajtók tisztítása portól, szennyeződésektől
 • hulladék kivitele a munkálatok befejezésekor
 • poreltávolítás falakról, háztartásbeli eszközökről
 • szegélylécek tisztítása
 • radiátorok, fűtőtestek tisztítása
 • padlótisztítás speciális tisztítószerek segítségével
 • fürdőszoba és WC fertőtlenítése, fürdőberendezések tisztítása

Az azonnali nagytakarítás, mint szolgáltatás, egyszeriszolgáltatásnak minősül, melyet igényelhet különböző helyiségek festés után lakásában, nyaralójában, irodájában és egyéb nemlakó épületek helyiségeiben. Azonban szükség esetén megbízhatja a tapasztaltalt személyzetet időszakos takarítás elvégzésére, pl.: napi, heti vagy havi egyszeri takarítás elvégzésére. Továbbá elérhető áron igényelheti még az ablakok vagy padló azonnali takarítását.

Mennyibe kerül a szolgáltatás négyzetméterre vetítve?

A festés utáni lakások szakszerű tisztítása olyan tevékenységek egész sora, amelynek célja a helyiség tisztaságának biztosítása. Sürgős, festés utáni takarítással csak olyan tapasztalt szakemberek tudnak megküzdeni, mint a Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szakemberek.

A szolgáltatás árába beletartozik a szakemberek házhoz történő kiérkezése a munka elvégzése előtt. Ahhoz hogy megismerhesse Budapest-ban/ben a takarítási szolgáltatások átlagárát, tekintse meg a Qjob.hu szakemberkeresőjében a takarítók szolgáltatásainak árjegyzékét.

Általánosságban, Budapest-ban/ben, a következő szempontok befolyásolják a festés után takarítás árát:

 • a szakember helyszínre érkezésének (munkakezdés) sürgőssége
 • helyiségek, tárgyak szennyeződésének mértéke
 • takarítás elvégzésének nehézsége
 • tisztítószerek ára

A Qjob.hu segítségével alacsony áron rendelheti meg szobák takarítását, mert a magántakarítók szolgáltatásának ára alacsonyabb, mint a nagyvállalatok takarításának ára.

Hogyan rendelhet sürgős nagytakarítást?

A hivatásos takarítócégek és egyéni szakemberek a sürgős takarítási szolgáltatások minden fortélyát ismerik, ezért rövid határidőn belül is képesek elvégezni a festés utáni lakástisztítást.

Miután közzétette alkalmi munka felhívását a weboldalon vagy telefonos applikációjában, felveheti a kapcsolatot a szakemberekkel. A hirdetésben mindenképpen jelölje meg:

 • igényelt takarítási szolgáltatások fajtáját
 • munka elvégzésének határidejét
 • az Ön számára megfizethető árat

A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szakemberek azonnal reagálnak a kapott megrendelésre és elvégzik a minőségi, festés utáni takarítást, az Önnek megfelelő feltételek mellett.

A Qjob.hu szakemberkeresőjében tekintse meg a szakemberek profiljait (korábbi megrendelők által hagyott értékelésüket és a róluk alkotott visszajelzésüket), majd bízza meg őket rendrakással, hulladék elvitellel és egyéb takarítási szolgáltatásokkal.

Modern eszközöket, megbízható tisztítószereket használnak a Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető tapasztalt szakemberek, hiszen tartják magukat professzionalizmusukhoz. A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szakemberek a lakásfelújítás utáni nagytakarítást alacsony áron, jó minőségben, rövid határidő alatt végzik.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu