Építkezés és felújítás utáni takarítás Budapesten

Építkezés és felújítás utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás akár már holnapi kezdéssel. Kérje egyedi árajánlatunkat! Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen építkezés és felújítás utáni takarítás?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Építkezés és felújítás utáni takarítás
 • Építkezés és felújítás utáni takarítás Budapest a Qjob.hu.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1728

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Ha építkezés utáni professzionális takarításra van szüksége, forduljon a Qjob.hu szakembereihez, akik komplett takarítási szolgáltatást nyújtanak, ezáltal hozzájárulnak az építkezés-felújítási munkálatok utolsó szakaszának megvalósításához.

Az lakások, irodák, raktárak és egyéb épületek száraz és nedves takarítási munkáinak elvégzéséhez a szakemberek olyan kiváló minőségű tisztítószereket használnak, amelyek még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítják.

Miután a Qjob.hu platformról megrendelte egy képzett szakember szolgáltatásait, nem kell aggódnia a munka minősége miatt. A szakemberek Budapest teljes területén nyújtják szolgáltatásukat.

A felújítás utáni takarítás sajátosságai

Az építkezés utáni nagytakarítás igen munkaigényes folyamat, amelynek során a szakemberek a legkisebb törmeléket és a legutolsó port is eltávolítják a házból.

Az építkezés utáni takarítás a következő műveleteket foglalja magában:

 • ablaktisztítás
 • az összes üvegfelület felcsiszolása
 • a por eltávolítása a beltérben található összes kiálló felületről és más nehezen elérhető helyekről
 • a falak felületének megtisztítása
 • a padlók felmosása
 • a fürdőszoba és a WC fertőtlenítése
 • az építési hulladék eltávolítása

Ez a takarítási szolgáltatási lista az építkezés sajátosságainak figyelembevételével bővíthető. A teljes feladatlista a létesítmény bejárása során kerül egyeztetésre az ügyféllel.

A szakemberek különös figyelmet fordítanak a padlótisztításra. Ezt többfunkciós ipari porszívókkal hajtják végre. A Qjob.hu-nál regisztrált tisztítóvállalatok szakemberei a felújítási munkálatok befejezése után gondoskodnak a szennyeződések maradéktalan eltávolításáról, miközben garantálják a padló és a falak épségének megőrzését.

Az épületekben található parketták tisztításának megvannak a maga sajátosságai. A fafelületekről a szennyeződéseket száraztisztítási eljárással kell eltávolítani, mivel ebben az esetben nem használhatunk vizet. A szakemberek garantálják az összes fafelület épségének megőrzését, mivel hatékony tisztítási módszereket alkalmaznak, megfizethető áron.

A lakásban vagy az irodában előforduló szokásos szennyeződések esetén elegendő egy egyszeri általános tisztítás. Ha a felújítást egy nagyméretű objektumban (nagy épület, raktár) hajtották végre, akkor a takarító cég képviselői a felújítás utáni szolgáltatások teljes skáláját kínálják. Annak ellenére, hogy ez esetben a takarítás hosszabb időt vehet igénybe, annak minősége kifogástalan lesz.

A szolgáltatások díjai

Ha az építkezés utáni takarítást a Qjob.hu-nál szakemberként nyilvántartásba vett magánszemélyek végzik, akkor a szolgáltatások díja alacsonyabb lesz. Egy takarítóvállalatnál különféle plusz költségek merülnek fel, ezért náluk a szolgáltatások árai kissé magasabbak. A takarítás négyzetméterenkénti árát az alábbi tényezők befolyásolják:

 • a munka nagysága
 • a helyiség mérete
 • a szennyezettség mértéke
 • napszak

Akkor van szükség takarítóvállalat szolgáltatásainak igénybevételére, ha az építkezés után sok szemét és erős szennyezettség maradt vissza. Ha a takarítást egy nagy létesítményben, egy nagy alapterületű épületben hajtják végre, akkor a négyzetméterár magasabb lesz, mint egy lakás felújítás utáni egyszeri kitakarításának díja.

Ha Önnek olyan építkezés utáni takarítási szolgáltatásra van szüksége, amelynek az ára alacsonyabb, mint egy takarítócégnél, akkor rendelje meg a Qjob.hu-n található privát szakemberek szolgáltatásait. A négyzetméterenkénti árak megtalálhatók a Qjob.hu weboldalon elhelyezett árlistában.

Miért érdemes a Qjob.hu szakemberei közül választani?

A Qjob.hu-n regisztrált szakemberek által végzett, építkezés/felújítás utáni takarításnak számos előnye van:

 • a minőségi tisztítószerek használatának köszönhetően az egészségre ártalmatlan
 • biztosítja a bútorok épségének megőrzését
 • kevés időt vesz igénybe
 • alacsony költségű
 • végrehajtása az Ön igényei szerint történik

A szakemberek megfizethető áron, szakszerűen távolítják el a raktárak, lakások és épületek felújítása után visszamaradt szennyeződéseket.

Ha Budapest városában megfizethető áron keres professzionális, építkezés utáni takarítási szolgáltatást, vegye fel a kapcsolatot a Qjob.hu-n regisztrált szakemberekkel, akik tökéletesen megbirkóznak ezzel a feladattal.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu