Apartman takarítás Budapesten

Apartman takarítás

Tapasztalt szakembert keres? Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen takarítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Apartman takarítás
 • Apartman takarítás Budapest a Qjob.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.ást és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1728

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Budapest -ban/ben az apartman takarítása már a megrendelés napján is elvégezhető, amennyiben a Qjob.hu szakemberkeresőn keres szakembereket. A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szakemberek gyorsan, jó minőségben és megfizethető áron végzik el Családi házak és elit lakások tisztítását. A Qjob.hu szakemberkeresőn található mesterek szolgáltatásai jelentősen olcsóbbak, mint a Budapest -ban/ben található takarítócégek többsége, mivel nem közvetítőkön keresztül, hanem közvetlenül tőlük igényli a szolgáltatást.

A takarítási szolgáltatások pontos árairól azután győződhet meg, hogy megtekintette a honlapon a szakemberek árajánlatát.

Takarítási szolgáltatások teljes spektruma

A Qjob.hu oldalán olyan mesterek hirdetéseit találja, akik egy- és kétszobás lakások egyszeri takarítását végzik el. A lakás területétől függően, egy vagy több takarítót is felbérelhet. Egyaránt rendelhet általános takarítást a teljes lakásra, vagy egyes szobák kitakarítására. A lakástakarítás a következő jellegű munkálatokat foglalhatja magába:

 • Por száraz és nedves eltávolítása bútorokról, karnisokról
 • Konyhai eszközök, berendezések tisztítása
 • Ablaktisztítás
 • Konyhakészlet mosogatása
 • Toalett és fürdőszoba tisztítása
 • Csempetisztítás
 • Vízvezeték tisztítása
 • Kárpitozott bútorok és szőnyegek tisztítása
 • Padló-, fal- és szegélyléc tisztítás

A szakemberek a helyiségek tisztításához kizárólag kiváló minőségű mosószerekkel dolgoznak. A tisztítószereket minden egyes padló- vagy falburkolat-típushoz külön-külön választják meg.

Lakásfelújítás utáni háztakarítás

A Qjob.hu oldalán olcsón rendelhet általános háztakarítást frissen felújított egy- vagy kétszobás lakásokhoz. A Qjob.hu szakemberkeresőn szereplő szakemberek gyorsan végzik el a felújítás után hátrahagyott por eltakarítását a padlóról, falakról, ablakokról, továbbá eltávolítják a WC-ből az elhasználódott vízvezetéket. Ezen kívül megrendelheti az erkély egyszeri takarítását is, amibe beleértendő:

 • Régi bútorok szétszerelése és eltávolítása
 • Erkélyablakok és ajtók mosása
 • Csomagolás és szemétgyűjtés

A különböző típusú munkálatok díja a szennyezés mértékétől és a helyiség területétől függ. Előrendelheti egy szakember előfelmérését, mely során a szakember pontosan felméri az elvégzendő munka mennyiségét, meghatározza a takarítás költségét és a munka végrehajtásának ütemezését.

Kárpitozott bútorok és szőnyegek vizes tisztítása

A Budapest -ban/ben található apartman takarítása magába foglalhatja a szőnyegek, díványok és karosszékek megfizethető árú vizes tisztítását. Ebben az esetben a szakemberek vegytisztítás során porszívókat használnak. A tisztítást speciális tisztítóberendezéssel végzik, amely még a makacsabb foltokat is eltávolítja erős vízáramának köszönhetően. A bútorokat otthon szárítják, amelynek általában a teljes száradáshoz elegendő 24 óra. Qjob.hu szakemberkeresőn hirdetőink kedvező áron ajánlják a vizes tisztítást, a határidő pontos betartása mellett. A szakember kiérkezése a helyszínre bármikor, az Ön számára lehető legkényelmesebb időpontban lehetséges.

Miért kedvező a Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberektől szolgáltatást rendelni?

Az elit takarítócégeknél csak arra van lehetősége, hogy közvetítőkkel kommunikáljon, akik az Ön igényét csak a cég számára alkalmas időpontban tudják elvégezni, amely az Ön számára már alkalmatlan lehet. A hasonló cégek sokkal magasabb tarifával is dolgoznak, mint a magánszemélyek. A Qjob.hu oldalán közvetlenül a mesterekkel kommunikálhat és megegyezhet velük az Ön számára alkalmas kezdési időpontról. Továbbá, már a hirdetés feltevésekor megismerheti, hogy Budapest -ban/ben mennyibe kerülnek a Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberek szolgáltatásai, ez alapján önállóan beállíthatja a kívánt díjat.

A takarítási szolgáltatások árai?

A Qjob.hu szakemberkeresőn különböző tapasztalattal rendelkező és különböző képességekkel rendelkező szakemberek találhatók. Ha a takarítás nem igényel speciális szakértelmet, akkor nyugodtan forduljon a fiatalabb szakemberekhez. Az ő szolgáltatásuk ára alacsonyabb, de az elvégzett munka minősége magas. Ezekkel a szakemberekkel bármikor megegyezhet kedvezményekről, egyéb kedvező ajánlatokról.

A Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberek óvják saját hírnevüket, ezért meggyőződhet arról, hogy Budapest -ban/ben az apartman tisztítását jó minőségben és a megállapodás szerinti időben teljesítik.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu