Éjszakai irodatakarítás Budapesten

Éjszakai irodatakarítás

Irodatakarítás kis, és nagy irodáknak, irodaházaknak. Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen éjszakai irodatakarítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Éjszakai irodatakarítás
 • Éjszakai irodatakarítás Budapest a Qjob.hu.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakemberek a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1064

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Teremtsen biztonságos munkahelyet!

Ha megfizethető áron szeretne reggeli, esti vagy éjszakai irodai takarítást igényelni, használja a Qjob.hu-t, hogy megtalálja a legmegfelelőbb takarító szakembereket. A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált professzionális takarító szakemberek olcsón dolgoznak, helyiségek teljes- vagy résztakarítását vállalják az Ön számára legmegfelelőbb időpontban.

A szakemberek biztonságos tisztítószereket és professzionális eszközöket használnak a szőnyeg finomtisztításához, illetve egyéb felszínek tisztításához.

Milyen szolgáltatásokat vállalnak a takarítók?

A rend és tisztaság fenntartásának érdekében az éjszakai irodákban kiemelt fontosságú az átfogó takarítómunka elvégzése. A nedvestisztításhoz elengedhetetlen a gondos és rendszeres takarítás.

Lehetőség van napiszintű reggeli és esti irodatakarításra vagy akár alkalmi takarításra is, amelyeket irodai buli vagy más céges eseményt követően végeznek el.

A hivatásos takarítással foglalkozó cégek a következő szolgáltatásokat biztosítják:

 • padlóburkolat és padló nedvestisztítása
 • hulladék kivitele
 • toalett tisztítása
 • por eltávolítása mindenféle felületről
 • ablaktisztítás
 • bútorok vegytisztítása

A takarítást bármilyen időpontra kérheti, amely Önnek megfelel, éjjel-nappal. Kérés esetén naponta kétszeri takarítást is kérhet, például reggel a WC-k takarítása, este a padló felmosása, a nap folyamán felgyülemlett szemét kivitele, továbbá az összes helyiség takarítása. A kisebb helyiségek teljes takarítása egy-két órát vesz igénybe.

Az ablaktisztítást az illetékes szakemberek havi 2 alkalommal végzik el, de évszaktól és a felületek szennyeződésének sürgősségétől függően kevesebb, vagy többször is elvégezhetik a munkálatokat. A szőnyegek vegytisztításának értékét négyzetméterenként számolják.

{{city}-ban/ben a napiszintű irodai karbantartó tisztításokat a megrendelő által meghatározott időben tudja teljesíteni a szakember.

Az éjszakai irodaépületek takarításának értéke a következő paraméterektől függ:

 • irodaszobák és egyéb helyiségek területétől
 • a takarítás általános nehézségétől
 • szükséges szolgáltatások számától
 • szükséges mosószerek fajtáitól
 • a takarító személyzet számától

A szakemberek {{city}-ban/ben és Magyarországon is végeznek takarítást. A Qjob.hu weboldalának tanulmányozásával képbe kerülhet a szolgáltatások hozzávetőleges értékéről. A komplex és általános takarítási szolgáltatások végső áráról a hirdetés közzététele után bizonyosodhat meg, minden részlet egyeztetését követően.

{{city}-ban/ben és Magyarország bármely pontján heti egyszer vagy többszöri takarítás is igényelhető.

Hogyan rendeljen éjszakai takarítási szolgáltatást?

Tegye közzé elvégzendő feladatáról alkalmi munkaét, ha {{city}-ban/ben van szüksége megfizethető árú takarítási szolgáltatásra. Jelölje meg az iroda vagy lakás alapterületét, elvárásait a megbízandó szakemberekről, illetve azt is, milyen szolgáltatásokat szeretne igényelni. A hivatásos szakemberek Önnel veszik fel a kapcsolatot és elérhető áron kínálnak ajánlatot.

Tekintse meg a Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberek profilját, hogy megtudja, mennyibe kerülnek az átfogó, illetve a karbantartási takarítási szolgáltatások. Olvassa el a megrendelők véleményét, hogy igazolt takarítókat találjon. Tekintse meg azoknak a szakemberek az értékelését, akik éjszakai irodák takarítását végzik el olcsón és jó minőségben.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu