Irodatakarítás Budapesten

Irodatakarítás

Irodatakarítás kis, és nagy irodáknak, irodaházaknak. Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen irodatakarítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Irodatakarítás
 • Irodatakarítás Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1064

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Ön pénzt és időt takarít meg a mi szakszerű takarításunk által

Irodá takarítása Budapest a Qjob által. Minden vállalat irodájában rendnek és tisztaságnak kell lennie, hisz a kellemes, friss légkör nem csak a látogatók és a dolgozók kedélyét javítja, hanem hozzájárul az egésznapos produktív munkához. A Qjob.hu honlapján megtalálja Budapest legjobb takarítócégeit az irodák takarításához, legyen az egyszeri, vagy pedig rendszeres munkavégzés (pl. felújítás után).

A honlapon regisztrált mesterek biztosítják az irodák magas szinvonalú takarítását, melyet modern tisztítószerek és eszközök segítségével hajtanak végre. Ennek köszönhetően a helyiségek ragyognak a tisztaságtól, vonzzák az ügyfeleket, az alkalmazottak pedig szivesen jönnek dolgozni, szakmai feladatokat végezni.

Az irodai takarítás megrendelésének előnyei a Qjob szakembereitől

Az Irodá takarítása nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszik. A vezetők ezt a kötelességet gyakran a vállalati alkalmazottakra hárítják, akik felváltva tisztítják a felületeket és mossák a padlót, s úgy vélik, hogy ez elegendő az iroda tisztaságának fenntartásához. A valóság viszont az, hogy nem elegendő.

Nem valószínű, hogy a hétköznapi alkalmazottak elkezdenek az ablakok mosásán vagy egy régi szennyeződés eltávolításán gondolkodni. Az ehhez hasonló szennyeződéseket előbb-utóbb nemcsak az alkalmazottak, de a látogatók is észreveszik, ami ronthatja a vállalat hírnevét. Hogy ez ne történjen meg, rendelje meg irodája takarítását szakértőinktől. A professzionális tisztítás fő előnyei a következők:

 1. Gyors munkavégzés. Rendelje meg irodája takarítását, s a szakemberek gyorsan és hatékonyan elvégzik ezt a feladatot. Nem kell majd néhány napot vagy hetet várni arra, hogy az egyik alkalmazott szabaddá tegye magát, és elvégezze a takarítást. A mesterek a hirdetés feladása napján érkeznek, akár 1-2 órán belül. Maga a takarítás 2-8 óra hosszat vesz igénybe, attól függően, mennyire szennyezett az iroda.
 2. A szolgáltatások széles skálája.
 3. A munka ára. Sokan azt gondolják, hogy az irodák megrendelésre történő takarítása drága szolgáltatás, és nincs értelme pénzt pazarolni rá. Vállalatunknál a legjobb árajánlatokat kapja az Irodá takarítása, amelyek nem fogják nagy kiadásokra kényszeríteni a cége kötlségvetését. A kedvező árpolitikának köszönhetően az iroda takarítása nemcsak kiváló minőségű, hanem olcsó is.
 4. Profi tisztítószerek és eszközök állnak rendelkezésre. A modern irodákban gyakran nemcsak gondos karbantartást igénylő bútorok vannak, hanem műszaki eszközök is (kávéfőzők, írógépek, pénztárgépek stb.), amelyek tisztításánál is rendkívül óvatosnak kell lenni. A tisztítószereknek köszönhetően a vállalat szakemberei garantálják a legjobb minőségű tisztítást, még azon felületek és tárgyak esetében is, amelyeket az irodai alkalmazottak nem kockáztatnak rendbe tenni.

Magának az irodai takarításnak a megrendelése önmagában is nagy előny. A Qjob vállalat szakértői olyan emberek, akik számára a takarítás nemcsak a jövedelemszerzés egyik módszere, hanem szakirányú munkavégzés is. Ők ismerik a tökéletes irodai takarítás minden titkát, és bármikor készen állnak a munkára, hétvégén és ünnepnapokon is.

Mit tartalmaz a takarítási szolgáltatás és milyen eredmény kap ezért a megrendelő

Cégünk fő szolgáltatása az irodahelyiségek takarítása. A munka költésge, valamint a szolgáltatás jellemzői is függenek attól, mennyire alapos tisztítást igényel a megrendelő. A szakemberek munkája feltételesen két részből áll: alapvető és kiegészítő szolgáltatásokból. A fő részekbe a következők tartoznak:

 1. Por eltávolítása a felületekről. A port az irodában lévő összes felületről eltávolítják: bútorok, műszaki eszközök, falak, székek és mennyezet. A vállalat alkalmazottai speciális eszközöket használnak, amelyek nem károsítják a drága bútorokat és a törékeny berendezéseket a portól és szennyeződéstől való tisztítás során.
 2. Padló tisztítása. A padló tisztítását az irodákban speciális tisztítószerekkel végezzük, amelyek nemcsak kellemes aromával és tisztasággal töltik meg a helyiséget, hanem szennyeződés-taszító tulajdonságokkal rendelkeznek.
 3. Ajtók és ablakok tisztítása.
 4. Hulladék kiürítése, elvitele.
 5. Mellékhelyiségek takarítása.

A központi irodák és helyiségek alapvető takarításának fent említett listája már elegendő az irodahelyiségek tisztaságának biztosításához. A Qjob azonban számos további lehetőséget kínál az ügyfelek számára:

 1. Vegytisztítás. Ha az irodában szőnyegek vagy kárpitozott bútorok vannak, akkor előbb vagy utóbb ezek az elemek is elveszítik esztétikus küllemüket. Megfeleő állapotuk fenntartása érdekében rendszeresen végezzen vegytisztítást, vagy rendelje meg tőlünk ezt a szolgáltatást.
 2. Terület gondozása. Mi nemcsak az irodák tisztítását vállaljuk, hanem az épületet körülvevő területét is. Biztosítjuk a területen lévő virágágyások és fák szakszerű gondozását, eltávolítjuk a hulladékot, felsöpörjük a járdákat.
 3. Lépcsőházak és feljárók takarítása.
 4. Az iroda műszaki eszközeinek szakszerű tisztítása.

Miért érdemes hirdetést feladni

Nálunk a hét bármely napján megrendelheti az irodá takarítása, a munkatársunk, aki megkapta az Ön hirdetését, még aznap eljön, hogy rendet tegyen. Ha leadja rendelését, biztos lehet benne, hogy amikor reggel megérkezik munkahelyére, patyolattiszta irodákat, puha szőnyegeket, tiszta műszaki eszközöket és csillogó ablakokat talál. Sokan azok közül, akik tőlünk rendeltek először ilyen szolgáltatásokat, állandó ügyfeleinkké váltak. Tisztává és kellemessé tesszük irodahelyiségeit! Hívjon minket most! Irodá takarítása Budapest a Qjob által.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu