Magánlakás takarítás Budapesten

Magánlakás takarítás

Magánlakás takarítás akár már holnapi kezdéssel. Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen magánlakás takarítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Magánlakás takarítás
 • Magánház és vidéki nyaralók takarítása Budapest a Qjob.hu.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1728

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Amennyiben Budapest területén professzionális magánház takarításra van szüksége, a Qjob.hu szolgáltatás segítségével tapasztalt szakembereket találhat, akik gyorsan helyreállítják a tisztaságot és a rendet. A szakemberek speciális felszereléssel és biztonságos tisztítószerekkel takarítják ki a vidéki luxusotthonokat.

A magánlakás takarítás jellemzői

Ha valaki ki szeretné takaríttatni magánházát Magyarországon, akkor a szakemberek szigorúan csak a megbeszélt időpontban mehetnek az ingatlanba. A luxusház teljes körű kitakarítása nem kerül sokba, és lehetővé teszi a rend fenntartását otthonában.

A hatalmas Budapest-i házak és a vidéki kúriák mindennapi takarítása meglehetősen nehéz feladat. A Qjob.hu-n regisztrált magánszakemberekkel vagy takarítócégekkel megállapodhat abban, hogy rendszeres időközönként elvégezzék a szükséges takarítást.

A ház egyszeri nagytakarításának elvégzése után a tisztaság megőrzése napi vagy heti takarítással biztosítható. A tapasztalt takarítók a következő feladatokat végezhetik el a házban:

 • a beltérben található bármilyen felület és tárgy porszívóval történő tisztítása
 • a padlók felmosása a szobákban és a kiszolgálóhelyiségekben
 • a lerakódott por eltávolítása az ajtókról, az üveg- és tükörfelületekről, a világítóberendezésekről, valamint a szekrényről és a kárpitozott bútorokról
 • ablakok, ablakpárkányok, radiátorok és alaplapok mosása
 • komplex takarítási munkák a konyhában és a fürdőszobában
 • a lépcsők, márványból készült termékek és csempék rendbetétele a házban
 • textíliák és szőnyegek gőztisztítása

A Budapest-i lakások, házak nagytakarítása során a helyiségek minden szeglete sorra kerül. A nedves és száraz tisztítás végrehajtása különös gonddal történik, figyelembe véve a lakótér sajátosságait.

Hogyan végzik a munkát a Qjob.hu szakemberei?

A helyiségek padlónak felmosásához olyan fertőtlenítőszereket használnak, amelyek nem hagynak foltot, és az emberre nézve teljesen ártalmatlanok. A takarítók az ablakok mindkét oldalát megtisztítják, majd speciális anyagokkal átdörzsölik és kifényesítik.

A takarítást a fürdőszobában és a konyhában az összes felület alapos tisztításával végzik. A szakemberek lemossák a bútorokat és visszaadják azok fényét, eltávolítják a vízkövet a csapokról és a vízvezeték-szerelvényekről, rendbe teszik a háztartási készülékeket, beleértve a hűtőszekrényt, a mikrohullámú sütőt és a mosógépet.

A takarítók csak egészségre ártalmatlan, környezetbarát termékeket használnak. A takarítás hetente egyszer vagy más időközönként végezhető. A takarítási szolgáltatások árai mindenki számára megfizethetők, így bárki megengedheti meg magának, hogy szakember segítségét vegye igénybe a ház rendjének és tisztaságának megőrzéséhez.

Szükség esetén egyszeri takarítást is rendelhet a ház felújítása után. A felújítást követő takarítás elvégzése magas színvonalon történik, melynek során a szakemberek:

 • összegyűjtik és kihordják az építési hulladékokat
 • megtisztítják a lépcsőket és a felületeket a felújítás nyomaitól, majd alaposan lemossák
 • előkészítik a helyiségeket a bútorok és berendezések elhelyezéséhez
 • elvégzik a helyiségek nedves és száraz tisztítását
 • vegytisztítási és bútortisztítási szolgáltatásokat kínálnak

Ha ki kell takarítania a házat, bízza ezt a feladatot szakemberre.

Feladat létrehozása a Qjob.hu szolgáltatás segítségével

Budapest városában a magánlakás takarítást profi szakemberek fogják elvégezni. Most megrendelheti szolgáltatásaikat a Qjob.hu platformon keresztül. Ehhez ki kell töltenie egy igényt és meg kell adnia, hogy mihez keres szakembert. Miután megkapta a kereskedelmi ajánlatokat, Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani az Önnek szimpatikus szakembert. Vele fogja megbeszélni a magánház kitakarításának módját.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu