Magánház és vidéki nyaralók takarítása Budapesten

Magánház és vidéki nyaralók takarítása

Magánház takarítás akár már holnapi kezdéssel. Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen magánház takarítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Magánház és vidéki nyaralók takarítása
 • Magánház és vidéki nyaralók takarítása Budapest a Qjob.hu.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1728

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Ha megbízható, alapos és gyors munkát vár el, válasszon minket!

Ha szüksége van {{city}-ban/ben heti rendszerességű magánház takarításra, használja a Qjob szolgáltatását. A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szakemberek készek megfizethető árú és jó minőségű átfogó takarítás elvégzésére magán és elitházakban, a nap akármelyik órájában. A takarítók speciális eszközöket és tisztítószereket használnak, amelyek biztonságosak a házban élő felnőttek, gyermekek és háziállatok számára.

Milyen szolgáltatásokat nyújt egy takarítási szakember?

A vidéki nyaralók takarítása és tisztítása nagyon nehéz és hosszú időt igénylő munka. Amennyiben professzionális takarítók szolgáltatását rendeli meg, ők elvégzik a komplex és karbantartó takarítómunkálatokat, az Ön számára megfelelő ütemezésben. A Qjob.hu szakemberkeresőn rövid idő alatt találhat jó megítélésű igazolt takarítócégeket.

A takarítócégek magánházak esetén a következő szolgáltatásokat kínálják:

 • kárpitozott és szekrénybútorok vegytisztítása
 • padló nedves tisztítása
 • ablaktisztítás
 • foltok eltávolítása szőnyegből
 • portörlés mindenféle felületről
 • mosás és vasalás
 • lakás általános tisztítása
 • beltéri növények öntözése
 • szemét elvitele

Komplex takarítás során a szakemberek professzionális mosószerekkel tisztítják meg a kárpitozott bútorokat, amelyek nem váltanak ki allergiát és abszolút biztonságosak. Erre a célra továbbá speciális porszívókat és eszközöket használnak.

Mosás és vasalás során a szakemberek speciális hipoallergén háztartási vegyszereket használnak. A gyermekek és felnőttek ruháit külön mossák, az összehajtogatásukat az Ön igényei szerint végzik el.

A felhasznált professzionális technikák alkalmazásának köszönhetően az emeletes nyaralók nedves tisztítása is csupán pár órát vesz igénybe.

A szakemberek segítenek a loggia rendberakásával és takarításával, azt egy újabb szobává alakítva.

Kérhet heti, napi vagy alkalmi rendszerességű (felújítás utáni) takarítást is, saját igényei szerint. A felújítást követő takarítások magukba foglalják az összes felület megtisztítását, illetve az építkezési hulladékok kivitelét újrahasznosítás céljából.

A Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberek vállalják a helyiségek általános takarítását ünnepségek előtt és után is, amivel Ön rengeteg időt spórolhat meg.

Nyaralók takarításának ára a következő paraméterektől függ:

 • az épület területe négyzetméterben (sztenderd nm-ár: 100-200 nm; hozzáadott nm-ár: 300-400 nm)
 • szükséges szolgáltatások száma
 • az építkezési vagy felújítási utáni takarítási munkák nehézsége
 • a takarítás rendszeressége (napi, heti vagy alkalmi szintű)
 • emeletek száma (egy-, két- vagy háromemeletes)
 • személyzet szükséges száma

A takarító szakemberek lakások és irodák kitakarításával is foglalkoznak. A Qjob.hu szakemberkeresőn megbizonyosodhat azoknak a hirdetőknek a munkadíjáról, akik lakás, iroda vagy elit nyaralók takarításával foglalkoznak.

A vidéki nyaralók, lakások, irodák kitakarításának végső összegéről, illetve minden további részletről az alkalmi munka közzétételét követően bizonyosodhat meg, miután sikerült egyeztetnie a megbízottal.

Időszakos átfogó takarítás esetén szerződés keretein belül állapodhatnak meg részletesen a felek kötelezettségeiről, munkaórák számáról és a szolgáltatások részletesen kidolgozott árairól.

A szakemberek Magyarország belül bármely városban, köztük {{city}-ban/ben is vállalják a szolgáltatásuk elvégzését, Önnek megfelelő idő alatt, kedvező áron.

Hogyan vegye igénybe a szolgáltatásokat?

Tegyen közzé feladatot a Qjob.hu szakemberkeresőn, ha {{city}-ban/ben szeretne olcsó háztakarítást kérni. Fejtse ki, milyen szolgáltatásokra van szüksége, mik az elvárásai a leendő megbízott szakemberekkel szemben és jelölje meg a lakás területét nm-ben. A szakemberek alacsony áron kínálnak takarítást és mosást nyaralójában.

Cégek és egyéni szakemberek profiljainak megtekintését követően tisztában lehet, mennyibe kerül a {{city}-ban/ben nyaralójának kitakarítása. Olvassa el a szakemberek korábbi munkáiról írt véleményeket, hogy igazolt, megbízható szakembert találjon, aki képes a jó minőségű, megfizethető árú munka elvégzésére, akár naponta, vagy közvetlen építkezés után. A Qjob.hu szakemberkeresőn keresztül a szakemberek olcsón és professzionálisan végzik el magánházának kitakarítását {{city}-ban/ben.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu