Graffiti eltávolítás Budapesten

Graffiti eltávolítás

Épületek, lakó és irodaházak és gyárcsarnokok nehezen és megközelíthatő ablakainak. Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen graffiti eltávolítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Graffiti eltávolítás
 • Graffiti eltávolítás Budapest a Qjob.hu.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakemberek a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a tisztító szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.

Feladat létrehozása

Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1064

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Amennyiben azonnali, minőségi graffiti eltávolítási szolgáltatást szeretne igénybe venni, rendelje meg a szolgáltatást a Qjob.hu-ról. Az itt hirdető szakemberek elérhető áron nyújtanak professzionális szolgáltatásokat Budapest-ban/ben épületek bármely helyiségének tisztításában. A szakemberek a ház külső felületeit is elvégzik: falak, vitrinek, előtetők és egyéb építményelemeket óvnak meg a szennyeződésektől.

Ahhoz, hogy a homlokzatok tökéletes állapotúak legyenek rendszeres mosást igényelnek. A Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberektől elvárhatja az ablakok, mozaikablakok minőségi letisztítását, így sok fény szűrődhet be a helyiségekbe.

Professzionális graffiti eltávolítás szolgáltatásnyújtás

Igényeljen a Qjob.hu-ról költséghatékony graffiti eltávolítást és a szakemberek gyorsan válaszolnak a megkeresésére, majd teljesítik a rendelést. A szakember a kijelölt időpontban megjelenik a szükséges vegyszerekkel, tisztítószerekkel, professzionális eszközökkel, amelyek a tetőtéri üveg és többi külső felület tisztítására szolgálnak.

Kérheti még továbbá irodai helyiségek takarítását is vagy akár akváriumok tisztítását. A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált munkatársak alaposan lemossák az akvárium üvegfalait (max. 500 liter), úgy, hogy közben nem sértik meg az üvegfelületet.

Az egyéni ipari alpinisták és takarítócégek, amelyek a Qjob.hu oldalán regisztráltak, a homlokzatok következő takarítási munkálatait végzik el:

 • sztenderd üvegfelület-tisztítás (létrával)
 • ipari alpinista eszközök segítségével az üvegfelületek mosása
 • ablaktisztítás személyemelő gépállványok segítségével

A Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberek olyan modern munkaeszközöket és tisztítószereket használnak, amelyek a burkolóanyagokat nem károsítják és magasszínvonalú tisztítást garantálnak.

Valamennyi szolgáltatás alacsony áron

A Qjob.hu szakemberkeresőjén megtalálhatóak a szakemberek szolgáltatásának átlagos árai. A pontos négyzetméterárat a szakember azután beszéli meg Önnel, hogy a szakember felméri a munkavégzés lépéseit a helyszínen. Több tényezőtől is függ a szolgáltatás értéke: a szennyeződések mértékétől, tisztítás nehézségétől, munkavégzési magasságtól, a munkafelület hozzáférhetőségétől, mosás módszerétől, valamint a megrendelés teljesítésének határidejétől. Nyáron az ipari alpinisták a homlokzatmosásra kedvezményt nyújtanak m2-enként Budapest-ban/ben, így a hideg évszakokban a szolgáltatásuk valamivel drágább. Sok lehetőség közül választhat: szakemberek azonnali kiérkezése az objektumhoz, kora reggeli munkavégzés, hétvégi vagy munkaszüneti napi munkavégzés.

A költséghatékony graffiti eltávolítási munkák Budapest-ban/ben a következő feladatokat foglalják magukba:

 • külső felületek megtisztítása portól és szennyeződésektől
 • szennyeződések eltüntetése porlasztással
 • a külső felület védőkezelése fertőtlenítő, gombaellenes szerekkel

Az ipari alpinisták szolgáltatásainak árait befolyásolja a munkavégzés mennyisége. A munkavégzés során előfordulhat, hogy további szolgáltatások elvégzésére van szükség, amelyek bizonyos további költségeket vonnak maguk után. Ezeknek a szolgáltatásoknak az árait a hirdetők profiljában találhatja meg.

Különböző felületek precíz tisztítása

A Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető ipari alpinisták magasnyomású víztisztítók segítségével végzik el a homlokzati elemek alapos tisztítását. A részletekre való alapos odafigyelés és a magassági munkálatok szabályainak mindennemű betartása teszi lehetővé a szakemberek számára, hogy minden összetett takarítási feladatot megoldjanak. A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szakemberek tudják, hogy kell a különböző felületeket alaposan megtisztítani (üveg, fém, beton, márvány, vakolat és nemesfa). A szakértők minden nehéz szennyeződést eltávolítanak, közben pedig nem okoznak kárt a különböző felületekben.

A szakemberek professzionálisan végzik el a következő munkákat:

 • rozsda eltávolítása a fémfelületekről
 • mész és sólerakódás eltüntetése
 • organikus felületi szennyeződések tisztítása
 • szárazjeges tisztítás, magasnyomású tisztítás

Magaslati munkavégzésnél a Qjob.hu szakemberei a feladatokat jó minőségben végzik el, a megbeszélt határidőre. A képzett munkavállalók az épületek graffiti eltávolítását alacsony áron, gyorsan végzik el.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu