Épület, homlokzat tisztítás Budapesten

Épület, homlokzat tisztítás

Tapasztalt szakembert keres? Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen takarítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Épület, homlokzat tisztítás
 • Épület, homlokzat tisztítás Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 1728

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

A homlokzatok tisztítása az elmúlt időben meglehetősen gyakori és népszerű szolgáltatás lett Budapest. Az ilyen munkát renkívül veszélyes önállóan végezni, így a legjobb, ha profi és megbízható szakértőhöz fordulunk. Ez a szolgáltatás könnyen megtalálható a jól ismert és közkedvelt Qjob szolgáltató honlapján.

A homlokzat tisztítása magában foglalja a ház külső részének mosását az építési munkálatok után megmaradt szennyeződésektől, a fal tisztítását egy tűzeset után, vagy az épületek rendszeres takarítását a portól és kosztól. Ez a folyamat szakaszokban történik, különleges tisztítószerek felhasználása segítségével. Az ilyen munka speciális felkészülést és különleges felszerelést igényel.

Az épülethomlokzatok tisztítására szolgáló mosószerek kiválasztása a szennyeződés típusától és mélységétől, valamint az épület építésénél felhasznált burkolóanyagoktól függ. A legtöbb esetben lúgos alapú vegyületeket használnak a homlokzati felületek tisztítására, mivel a legtöbb burkolat esetében ezek teljesen biztonságosak. A homlokzat mosásakor különös figyelmet kell fordítani az épület díszítőelemeire. Az összes meglévő fémből készült részecskét speciális polírozó és védő vegyülettel kezeljük.

A munka eredménye alapján látható, hogy az épület külleme hogyan változott, mennyivel lett szebb és világosabb a felület. Egy takaros és rendezett házban élni is sokkal kellemesebb.

Mennyire garantálja a megfelelő tisztítást a homlokzatok mosása?

Mint tudjuk, a természeti tényezők – mint például a nedvesség, a szél és az ipari szennyezés – állandó és tartós hatása következtében a falak és a homlokzatok üvegei idővel elveszítik korábbi szépségüket és vonzerejüket. Ezért a szakértők azt javasolják, hogy évente legalább egyszer végezzük el a házelő falainak és üvegeinek mosását. S ez így igaz, hiszen az előrész mosásának költségei össze sem hasonlíthatók a legolcsóbb felújítás árával.

Ez különösen igaz a nagy autópályák közelében elhelyezkedő épületekre. A tisztítás befejezése után az épület, homlokzat tisztítás teljesen védve lesz az eróziótól, és még nagyon hosszú ideig nem igényel majd javítást.

A homlokzat mosása a rajta található elemek alapos tisztításával kézdődik, ideértve azokat is, amelyek a legnehezebben elérhető helyen vannak. Az utóbbi időben a vegyipar jelentős előrelépéseket tett az új generációs mosószerek fejlesztésében, és elkezdett olyan vegyi termékeket gyártani, amelyek kifejezetten falak és homlokzatok mosására alkalmasak. Ezáltal a külső felületek tisztítása sokkal jobb minőségű és olcsóbb lett. Ehhez pedig hozzá kell tenni a munkát végző személy magas szinvonalú tudását is.

A homlokzat tisztításának előnyei, amennyiben azt a Qjob szolgáltatótól rendeli meg

Ha Ön vagy a cége Épület, homlokzat tisztítás szeretné megrendelni Budapest, ennek legjobb módja az, hogy megbízható és megfizethető végrehajtót talál a Qjob honlapján. Miben különbözik ez a szolgáltató platform azoktól, amelyek széles körben képviseltetik magukat hazánkban? Íme néhány legfontosabb a Qjob jellemzői közül:

 • Minden végrehajtó előzetes ellenőrzésen esik át a szolgáltató adminisztrátorai által.
 • A végrehajtó kiválasztásának lehetősége (Ön saját maga választja ki a szakmebert, figyelembe véve az értékeléseit, róla írt véleményeket, árajánlatát).
 • A feladott hirdetés hatékony felülvizsgálata (a munkálatok már aznap elkezdődhetnek, amikor a kérelmet publikálta).
 • Nagy mennyiségű egymással versenyző jelentkező az Ön által feladott hirdetésre (ennek következtében olyan árajánlatot kaphat, mely lényegesen alacsonyabb az átlagosnál).
 • Nincs közvetítő (növeli a kérelme felülvizsgálatának hatékonyságát, valamint pozitívan befolyásolja az árat).
 • Minden végrehajtó szakszerű képzettséggel rendelkezik.
 • Kényelmes kedvezményrendszer van érvényben, mely a homlokzat területétől függ.
 • Kizárólag modern tisztítószerek használata.
 • A szakemberek professzionális eszközökkel rendelkeznek a munka elvégzéséhez.
 • Az elvégzett munka kiváló minősége garantált.
 • A kérelmet gyorsan és egyszerűen ki lehet tölteni.
 • Speciális állványok alkalmazásának lehetősége az adott feladat elvégzéséhez.

Gyorsan és kényelmesen

A homlokzatok mosására vonatkozó kérelmének benyújtásához nem is kell elhagyni a házát. Mindez nagyon gyorsan, úgymond a karosszékéből irányítva történik. Csak nyissa meg a Qjob szolgáltató weboldalát, írjon ott egy kérelmet a munka elvégzésére, és hamarosan kedvező ajánlatokat fog kapni számos potenciális végrehajtótól. Ez mind a tapasztalt magánemberekre, mind a cégekre, mind pedig azokra a szakemberekre érvényes, akik először kínálják a homlokzatok tisztítására vontakozó szolgáltatásaikat a Qjob honlapján.

A homlokzatok tisztítását Budapest gyakran magas irodaépületeken végzik, ahol nem lehet professzionális hegymászók szolgáltatásai nélkül meglenni. Ahhoz, hogy a ház homlokzata tiszta és rendezett legyen, évente legalább egyszer szükség van ilyen tisztításra. Az ipari hegymászók speciális felszerelést és eszközöket alkalmaznak a homlokzat és a külső falak pucolása közben.

A feladat végrehajtásának idejét személyre szabottan választják ki, hogy a mesterek ne zavarhassák a bevásárlóközpont vagy az irodaház munkáját. Meg lehet állapodni egy meghatározott időben is, hogy az ügyfél megfelelő módon ütemezze a közelgő találkozókat és eseményeket.

Mit tartalmaz a homlokzattisztítás szolgáltatása?

A tevékenységek listája általában a következő mozzanatokból áll:

 • Minden szerves szennyeződés, például gomba és penész teljes mérékű eltávolítása.
 • A homlokzat tisztítását speciális berendezésekkel és nagy víznyomással végzik, amely eltávolítja a lerakódásokat (rozsda, szennyeződés, korom és por).
 • A tiszta homlokzatot különleges védőréteggel vonják be, amely megbízhatóan óvja azt a nedvességtől, a gyors újraszennyeződéstől, valamint az előforduló javítások következményeitől.
 • Az épület homlokzatáról kiiktatják a különféle építkezési hulladékok maradványait.

Az épület, homlokzat tisztítás felületéről minden foltot lemosnak, eltávolítanak (speciális tisztítószerek segítségével).

Milyen eredményt fog kapni, ha megrendeli az épület, homlokzat tisztítás?

Akik szakembert hívnak vagy céget bérelnek fel az ilyen típusú munka elvégzésére, elvárják, hogy a mesterek profi és magas színvonalú munkát végezzenek. Ám ahhoz, hogy valóban elérjük a kívánt eredményt, tisztáznunk kell a homlokzat tisztításának technikájával kapcsolatos tudnivalókat.

Kicsi területeken történő munkavégzéskor általában ugyanazokat a puha keféket használják, mint a szokásos ablakmosáskor. Ellenben, ha az adott felület nagyobb az átlagos méretnél, akkor nem lehet elkerülni a speciális felszerelés alkalmazását, nagy teljesítményű víznyomással. Különösen akkor ajánlott ennek a megbízható és drága műszaki eszköznek a használata, amikor nemcsak a port, hanem a graffitit és a matricákat is el kell távolítani.

Jelenleg kétféle berendezés létezik ezen a piacon: az egyik ilyen típusú a Karcher, a másik az Elephant.

A Karcher környezetbarát és megfizethető megoldás

Csak egy jó hírnevű vállalat engedheti meg magának, hogy drága Karcher berendezéseket vásároljon munkájához, mivel ennek számos jelentős előnye van:

 • A teljes vízfogyasztás mennyisége megegyezik az egyszerű tömlővel történő mosással.
 • A tömlőbe közvetlenül adagolható a tisztítószer.
 • Három kilowatt teljesítményű aljzat elegendő az eszköz működtetéséhez.

Az Elephant technológia használata magában foglalja a professzionális tisztítást.

Az Elephant felszerelés sokszorosan megkönnyíti a szakemberek munkáját, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Könnyen összeszerelhető a kívánt magassághoz.
 • Két különálló kefével rendelkezik, egyik a mosószeres, másik a tiszta vízzel való munkához.
 • Közvetlenül a vízcsaphoz csatlakoztatva működik, és akár 20 méter távolságra is el lehet távolodni vele.

Az ilyen típusú modern berendezések és eszközök felhasználásával a vállalkozók gyorsan és hatékonyan tisztíthatják meg az épület, homlokzat tisztítás Budapest, és visszaállítják azok korábbi állapotát, elsődleges megjelenését.

Melyek azok a szerek, amiket érdemes alkalmazni a homlokzat tisztításához?

Tekintettel arra, hogy az épület, homlokzat tisztítás éves szinten igényli a karbantartást, azt is jó lenne tudni, hogy milyen vegyszereket kell használni a fenti eszközök mellett.

 • A különféle savakat tartalmazó tisztítószereket kiválóan lehet alkalmazni a kerámia burkolólapok felületéhez.
 • A lúgot tartalmazó vegyületek a korom, olajfoltok és utcai szennyeződések eltávolítására alkalmazhatók.

Milyen esetekben kell a homlokzatokat mosószerekkel tisztítani?

Ezeknek a tisztítószereknek a használata kiváló hatást eredményez a következő esetekben:

 • A sót tartalmazó makacs szennyeződések eltávolítása (különösen a fölrdszinten, első emeleten).
 • A régi oldószer elemeinek eltávolítása s az épület eredeti küllemének visszaállítása.
 • A homlokzaton lévő csempe tisztítása, ha többéves réteg keletkezett rajta a kipufogógázok, por és korom keveréke következtében.
 • A graffiti eltávolítása kémiai vegyszerek felhasználásával (10 perc alatt az összes festék feloldódik, amit elegendő tiszta vízzel leöblíteni).
 • Megvédeni az épületek falait az új graffitiktől (csak természetbarát eszközök alkalmazottak).
 • A szennyeződések, kosz gyors eltávolítása (A tisztítószerek felvitele után a szennyeződést nagynyomású vízsugárral könnyen le lehet mosni).
 • Elkerülni az újabb szennyeződés kialakulását (a felület akár 10 évig is tiszta maradhat).

A vegytisztítás valóban sokkal helytállóbb módszer?

Ez a fajta tisztítás tökéletesen eltávolítja a festék- és gittnyomokat, ráadásul jól használható kagylókő, tégla és bizonyos típusú kövek mosására. Emellett semmi környezetkárosító hatása nincs. A vegytisztítás eltávolítja a korom okozta különféle szagokat, amelyek a tűz után maradtak, valamint az olaj- vagy acetonfestékek és -lakkok nyomait. Meg kell jegyezni, hogy a homlokzatok tisztítására szolgáló termékek nem robbanásveszélyesek, nem okoznak allergiát, és nem rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, amelyek égést eredményeznek.

Hol lehet megtalálni a legmegfelelőbb szakembert a homlokzat tisztítására Budapest?

Ha Önnek vagy vállalkozásának fel kell frissíteni az épület, homlokzat tisztítás, ahol a munkaidő nagy részét, tehát az életének nagy részét tölti, akkor a fenti információk alapján ezt könnyen, gyorsan és nagyon olcsón megteheti. Miért várná meg, amíg a ház olyan állapotba kerül, hogy csak átfogó javítások és felújítás segíthetnek a rendbehozatalban? Gondoskodjon a homlokzatról időben, és ezzel jelentős pénzügyi forrásokat takaríthat meg.

Egyik vállalat vagy magánszemély sem mondana nemet a jóleső megtakarítás és kényelmes szolgáltatás nyújtotta lehetőségnek, melyet a Qjob ajánl. Megbízható és hosszú ideje bevált rendszerrel dolgozunk az ügyfelekkel és a vállalkozókkal való kapcsolattartáshoz. Már sok éve folytatunk profi tevékenységet: eltávolítjuk a festéknyomokat, leszedjük a graffitit, vagy hatékonyan, gyorsan és olcsón tisztítjuk meg a homlokzati falak szennyeződéseit. Egyszerűen adjon fel egy hirdetést a Qjob honlapján, lazítson, és válassza ki az Önnek megfelelő végrehajtót.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu