Ablaktisztítás csíkmentesen Budapesten

Ablaktisztítás csíkmentesen

Ablaktisztítás, ablakpucolás lakásban, irodában, üzletben! Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen takarítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Ablaktisztítás csíkmentesen
 • Ablaktisztítás csíkmentesen Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 959

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Ablaktisztítás, ablakpucolás lakásban, irodában, üzletben!

Budapest, mint minden nagyváros, hatalmas közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, amely aktívan befolyásolja a városi épületeken található ablakok állapotát.

A környezet állandó és agresszív hatása lassan, de folyamatosan fejti ki káros hatását nemcsak az üvegre, hanem annak keretére is. Ezenkívül bármilyen anyagból készült keretek, legyen az műanyagból vagy akár fából, érzékenyen reagálnak az ilyen káros hatásokra.

A negatív tényezők sora igen hosszú, lehetnek forgalmas autópályák a közelben, közúti só vagy közönséges utcai por. Mindezen tényezők közvetlenül is rossz hatást gyakorolnak az irodák és házak ablakaira. Ha elég hosszú ideig megy végbe a szennyeződés, ami közben nem történik tisztítási munkálat, akkor megsérül az üveg struktúrája, s ezen állapot már nem fordítható vissza. Ebből a helyzetből kiutat jelent az ablakok időben történő mosása, amely jelentősen meghosszabbítja azok szavatossági idejét.

Az ablaktisztító szolgáltatások megrendelésének előnyei a Qjob szakembereitől

Jelenleg számos társaság és magánember foglalkozik ablaktisztítással Budapest és annak környékén. Reklámjaikat, hirdetéseiket általában különféle nyomtatott sajtóban, televízióban, rádióban és az interneten teszik közzé. Ez azonban nem ad garanciát az ügyfelek számára, hogy megbízható és olcsó szakértőt választhassanak, mivel egy ilyen hirdetés nem jár valós véleményekkel azoktól az emberektől, akik korábban már igénybe vették ezt a szolgáltatást.  

Mit látunk a Qjob honlapján? Van-e ott valami, ami azonnal felkelti a potenciális megrendelő figyelmét, kimondottan az ablakmosás szolgáltatását illetően kitett hirdetések között? Döntse el Ön:

A Qjob végrehajtója kiérkezik az Ön otthonába vagy a kívánt helyszínre.

 • A legjobb árat kínálja.
 • Az ablakmosást már a hirdetés feladásának napján elvégzik.
 • Fennáll a végrahajtók közötti egészésges konkurencia.
 • Hosszú ideje működő szolgáltató.
 • A szolgáltatás egész Budapest elérhető.
 • A végrehajtók mindig magukkal viszik az összes szükséges eszközt (felszerelés és mosószerek).
 • A szolgáltatások széles spektruma (a szakemberek nemcsak az üveget, hanem az ablakkereteket is tisztítják).
 • A végrehajtók maguk is érdekeltek a minőségi eredményben (mivel nekik csak pozitív visszajelzésekre van szükségük).
 • Becsületesség az árak megállapítása és fenntartása terén (a megállapított árak nem változnak a szolgáltatásnyújtás folyamata közben).
 • Nagy mennyiségű ablaktisztító szolgáltatást nyújtó ajánlat a Qjob honlapján.

Ahhoz, hogy feladjon egy hirdetést, amiben ablakmosó szakembert keres, ugyanazt kell tennie, mint a lakások takarítására vonatkozó hirdetés esetén, vagyis csak internetre van szüksége. A rubrikák kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe, az eredmény pedig már rövid időn belül láthatóvá válik. A Qjob-tól rengeteg ajánlat érkezik majd Budapest az ablaktisztításra. Ezzel a honlappal való együttműködés azt a kényelmet nyújtja, hogy a szakember végső kiválasztásának döntése mindig az Ön kezében van. Ehhez hasonlót sehol sem talál! A Qjob honlapjának ablakmosó szolgáltatása egyfajta exkluzív ajánlat.

Mit tartalmaz a szolgáltatás és milyen eredmény érhető el?

A törött üveg vagy az olyan üveg, melyen nagy repedések vannak, nem mosható, mivel fennáll a veszélye annak további megrongálódására.

A nem biztonságos keretekkel rendelkező ablakok mosását általában nem vállalják, vagy előzetes egyeztetés alapján hajtják végre.

Időnként az ablakok mosása után az utca felőli oldalon homályos felületek maradhatnak (az üveg struktúrájának sérülése a korábban történt agresszív környezeti hatások miatt).

Ablakok mosásakor azt se feledjük, hogy a karbantartásuban eltérések lehetnek. Például, ha gyorsan szeretnénk megtisztítani a műanyagot a portól és a szennyeződésektől, akkor azt meg kell nedvesíteni, egy faablakot pedig épp ellenkezőleg: meg kell óvni a felesleges nedvességtől. Ezért a mestereknek olyan eszközöket és vegyszereket kell alkalmazniuk, amelyek nem károsítják az adott anyagból készült felületet.

Természetesen a szakemberek túlnyomó többsége tudja, mit kell tennie, de az ügyfélnek sem árt tisztában lenni ezzel az információval. Annak ellenére, hogy az ablakok mosása meglehetősen közismert és egyszerű eljárásnak tűnik, ennek is megvannak a sajátosságai, amiket csak akkor lehet orvosolni, ha az ember állandó figyelmet fordít az adott munka folyamatára.

Budapest az ablaktisztítás a következőket foglalja magában:

 • Ablakkeretek tisztítása és mosása minőségi mosószerekkel.
 • Az ablakpárkányok felületének mosása (ott, ahol van ilyen).
 • Ablakmosás (ablaküvegek).
 • Az üveg speciális összetevőkből alló vegyületekkel való kezelése.
 • Az üvegfelület állapotának ellenőrzése (az ügyfél kérésére).

Ha az adott épületnek nem szabványos konfigurációjú ablakai vannak vagy nehéz hozzáférni az utca felőli oldalához, akkor a részleteket a felek előre megtárgyalják, még mielőtt a takarítás megrendelése mellett döntenek. Mindenesetre, a Qjob szakemberei mindig készen állnak arra, hogy teljesítsék a kitűzött feladatot!

Amennyiben az épületnek nem szabványos konfigurációjú ablakai vannak vagy nem könnyű hozzáférni az utca felőli részhez, abban az esetben előzetesen meg kell beszélni a folyamatot, még mielőtt a takarítás megrendelése megtörténik. Mindenesetre, a Qjob szakemberei mindig készen állnak arra, hogy teljesítsék a kitűzött feladatot!

Azok a mesterek, akik a Qjob segítségével nyújtják ablaktisztító szolgáltatásaikat, munkájuk során a vegyipar legújabb eredményeit alkalmazzák, és csak professzionális eszközöket használnak. Ma ez a szabvány vonatkozik a legtöbb társaságra és végrehajtóra, ami nem befolyásolja a végső költségeket az ügyfél számára. Ez a megközelítés lehetővé teszi a szinte tökéletes eredmény elérését, az ablakok teljeskörű tisztítását az Ön lakásában vagy irodájában.

A Qjob takarító cégei által használt professzionális gépeket, berendezéseket és fogyóeszközöket a következő nemzetközi gyártók biztosítják számukra, amelyeket Budapest alkalmaznak az ablaktisztításához:

Tisztítószerek, amelyeket a Schnell, a Karcher és a Blue Window gyárt.

Karcher, Unger és Cleanfix gyártmányú műszaki eszközök.

Helyi gyártmányú fogyóeszközök (papírtörlők, kaparók, mosó- és csiszolókorongok, szövetmentes és egyéb anyagok).

Karcher és Schnell által gyártott védőszerek és vegyi anyagok.

Miért érdemes hirdetést feladnia?

A kérdés helyes megközelítésével és hirdetés közzétételével a Qjob honlapon az ügyfél számíthat arra, hogy az szakemberek a szerződésben megállapított teljes munkát elvégezik, függetlenül attól, hogy hol történik az, a házban vagy az irodában. A munkánk eredményeként Ön a következőket kapja:

 • Tiszta és ragyogó ablakok, olyanok, mintha csak most szerelték volna be őket.
 • A szennyződés, folt vagy csík bármilyen maradványa eltűnik.
 • Alaposan megtisztított keretek, akár fából, akár PVC-ből készültek.
 • Az szakemberek professzionális hozzáállása az elvégzett munka minden részletéhez.
 • Elfogadható, sőt kedvező költség az elvégzett munkáért.

Amennyiben Önnek saját lakása vagy irodája ablakait kell megpucolni, javasoljuk, hogy először figyelmesen olvassa el ezt a cikket, majd vegye fel a kapcsolatot a Qjob szolgáltatóval. A kérelem kitöltése nem igényel sok időt, de segít megtakarítani egy jókora összeget és megkímélni az idegeit. Munatársaink Budapest bármely részén és megyeszerte is vállalnak ablaktisztítást. Bízunk benne, hogy a végrehajtóink munkájával tökéletes tisztaságot érhetünk el, és Ön is elégedett lesz az elvégzett ablaktisztítás minőségével.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu