Takarító szolgálat Budapesten

Takarító szolgálat

Tapasztalt szakembert keres? Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen takarítást?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Takarító szolgálat
 • Takarító szolgálat Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt takarítók a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takarítók felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 2169

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Amennyiben szeretne takarítási szolgáltatást igényelni, kérjen segítséget a Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált specialisták valamelyikétől. Honlapunkon garantáltan találhat olyan szakembereket, akik elvégzik a takarítással kapcsolatos munkálatokat Budapest-ban/ben és egész Magyarországon. Arról, hogy mennyibe kerülnek a takarítási szolgáltatások Budapest-ban/ben, közvetlenül a Qjob.hu szakemberkeresőn hirdetőktől érdeklődhet.

Az együttműködés jellege

Ha a Qjob.hu szakemberkeresőn keresztül rendel szolgáltatást biztos lehet a minőségi munkavégzésben. Magán szakembereink korszerű technológiát és profi mosószereket használnak, így a szolgáltatás minimális időt vesz igénybe.

A következő szolgáltatások vehetők igénybe épületek, létesítmények tisztítása esetén:

 • ablaktisztítás
 • padló, ablak és polctisztítás
 • homlokzattisztítás

A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szervezetek és szakemberek hipoallergén súroló- és mosószereket használnak.

Szakembereink mindig az Ön rendelkezésére állnak éjjel-nappal, amikör Önnek a legkényelmesebb.

A professzionális csapatok és egyéni szakemberek a nap 24 órájában számos szolgáltatást nyújtanak: ipari helyiségek sztenderd tisztítása, átfogó tisztítás és felújítás utáni tisztítás.

Beszélje meg előre, közvetlenül megbízottakkal az árajánlatot a Qjob.hu honlapján. Így kölcsönösen kedvező árról egyezhetnek meg, sőt árengedményekről, kedvezményekről is tárgyalhatnak a a Budapest-i szakemberekkel.

Mi tartozik a szolgáltatásba?

A szakemberek alacsony áron végzik a lakások részleges vagy teljes tisztítási folyamatait: nyaralók vagy irodahelyiségek hálószobáját, konyháját, fürdőszobáját.

A szolgáltatás magába foglalja:

 • ablaktisztítás
 • mozaikablak-tisztítás
 • kárpitozott bútorok vegytisztítása
 • folteltávolítás különböző felületekről

Az átfogó irodatisztítás az épület teljes területe körüli munkálatokat is magába foglalja. A teljeskörű homlokzattisztítást teleszkópos saroktisztító kefék segítségével oldjuk meg. A kefék feje nagynyomású vízzel működik, amely lehetővé teszi az összes szennyeződés eltávolítását.

Kérheti továbbá reklámfelületek, hirdetőplakátok, óriásfeliratok, világító feliratok és különböző cégtáblák tisztítását. A egyéni szakemberek professzionálisan és alacsony áron végzik el a homlokzattisztítási munkálatokat emelőkosárral vagy ipari alpinista módszerrel. Szolgáltatásukat elérhető áron végzik, kevés idő alatt.

Ezenfelül családi házak professzionális tisztítását is megrendelheti. Budapest-i mesterszakembereink szolgáltatásának árát négyzetméterenként határozzuk meg. Nagymennyiségű munkavégzés esetén kedvező árengedményeket adunk. A egyéni szakemberekkel való munka mindig olcsó és minőségi eredményt hozhat, a nap bármely percében.

A egyéni szakemberekkel való kapcsolatfelvételhez látogasson el a Qjob.hu-ra. A weblapon megrendelőként áttekintheti a szakemberek profilját, referenciáit és önállóan választhatja ki, kivel szeretne dolgozni. Tisztítási, takarítási szolgáltatásoknál a felek előzetesen állapodnak meg az árral kapcsolatban. A Qjob.hu szakemberkeresőn hirdető szakemberek sokéves tapasztalatának és általuk használt modern technológiáknak köszönhetően Ön a legjobb minőségű tisztítási szolgáltatásokat élvezheti.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu