Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Ágnes vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Vloggerek, youtuberek, stb. videós utómunkáit (egyszerű vágás, animálás) vállalom gyors határidővel!Referenciáimért keress bizalommal.Másik vállalkozásom:Több, mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk - házak, irodák, üzletek rendszeres és nagytakarítását, - lomtalanítást padlástól a pincéig, - felújítás, költözés utáni nagytakarítást Keressen bizalommal!Referenciáinkból ízelítőt Facebook oldunkon talál.Facebook: Takarítás - NaturalWhiteTelefonszám: Pataki Zsuzsanna 06303369860Kerekes Ágnes 06304085835

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Kertész megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Ágnes.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Kertész terén. Ágnes egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Ágnes ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Kertész szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu