Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Attila vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tiszteletem! Sajnos a vírus miatt kénytelen voltam én is más munkalehetőség után nézni, eddig főleg lakás felújítás volt a fő profilom, de azokon kívül elég változatos munkaköröket sikerült kipróbálnom! Budapesti, 35 éves családapa vagyok, antialkoholista, életvidám, kultúrált, megjelenésű, érettségizett, Nálam, -és gyermekeimnek is ezt tanítom- mindennek az alapja, a tisztesség és a becsület! Bármikor, bárkinek állok rendelkezésére!! Előre is köszönöm a megtisztelő figyelmüket és bizalmukat! Legyen szép napjuk, és kívánok mindenkinek jó egészséget!!

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (4)
Generálkivitelező, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Bútorszerelés, bútorfelújítás
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (7)
Takarítás, Gondnokság, lépcsőház takarítása, Üzletihelyiségek takarítása, Ablaktisztítás, Ételkészítés, Háziállat gondozása, állatorvos, Idősgondozás
Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (1)
Szövegírás, szövegszerkesztés
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (2)
Reklámanyagok terjesztése, Zeneszerzés, versírás, rendezés

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Kertész megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Attila.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Kertész terén. Attila egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Attila ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Kertész szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu