Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Ildikó vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm!Van bejelentett állásom Emellett, hetente egyszer járok, már 3 ève lakást takarítani BudakeszireMegbízható, munkámra és magamra igényes vagyokReferenciát tudok kérniX. kerületben lakom, az Óhegy park közelében46 èves vagyok, nem dohányzokVan egy 18 éves fiamEgyedül élek de van barátom, és egy kopasz kutyusomVan robogóm és biciklim(munkába járához is)Ahol takarítok, 10.000ft-ot kapok (Kb 4 óra munkáért)Portörlès, porszívózás, alkalmanként ablak pucolás, vasalás, viráglocsolás és rendrakás tartozik a munkakörömbeVárom válaszát06702966978Előre is köszönettel,Mayer Ildikó

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Kertész megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Ildikó.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Kertész terén. Ildikó egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Ildikó ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Kertész szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu