Gyapjú takaró mosása Budapesten

Gyapjú takaró mosása

Gyapjú takaró tisztítás odafigylést igénylő folyamat. Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson megakár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen takaró mosása?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Gyapjú takaró mosása
 • Gyapjú takaró mosása Budapest a Qjob.hu.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakemberek a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a takaró mosás szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 122

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

A túlméretezett holmik mosása egy otthoni általános háztartási mosógépben nagyon nehéz. Egy nagy meleg takarót meg egyenesen lehetetlen kimosni, még akkor is, ha annak viszonylag kicsi a súlya. Viszont nem fér el a gép dobjában.

Mit tegyünk, ha koszos a takaró? A szakemberek segítenek a probléma megoldásában. A takarók szakszerű mosása, tisztítása nem kerül sokba: ezeknek a szolgáltatásoknak az ára kivétel nélkül mindenki számára elérhető.

Hol lehet kimosni egy nagy takarót?

Egy nagy takaró kimosására a legegyszerűbb megoldás a mosoda. Ma minden második tisztítócég rendelkezik saját mosodával, és mindannyian elfogadható áron kínálják szolgáltatásaikat.

Milyen takarókat lehet mosodában mosni? Szinte bármilyent, beleértve a következőket:

 • gyapjú;
 • szilikon, szintepon és holofiber töltőanyagú paplanok;
 • pehelypaplan;
 • bambusz;
 • pamut;
 • flanel;
 • vastag szintetikus plédek.

A professzionális mosodákban a kicsi gyermekplédektől a nagyméretű takarókig bármilyen méretű takaró mosását megrendelheti.

Miért kényelmes mosodában mosatni a takarót? A holmi szó szerint néhány napon belül teljesen szárazon és tisztán kerül vissza Önhöz. A szakemberek a speciális berendezésekkel gyorsan és nagyon hatékonyan ki tudják mosni az Ön takaróját, el tudják távolítani az összes makacs foltot a felületéről és meg is szárítják a terméket.

Az erre szakosodott vállalatok munkatársai szakszerű mosási szolgáltatásokat nyújtanak, kellő tapasztalattal és speciális ismeretekkel rendelkeznek. Ha szakemberre bízza holmiját, nem kell aggódnia annak épsége miatt.

Mennyibe kerülnek a takarómosási szolgáltatások a mosodában? A mosás ára függ a takaró nagyságától: egy nagy takaró mosása akár kétszer annyiba is kerülhet, mint egy kis plédé. Magasabb árak vonatkoznak az erősen szennyezett termékekre, amelyek előzetes folttisztítást igényelnek.

Takarók tisztítása

Nem csak mosással lehet a takarót megszabadítani a foltoktól és visszaállítani eredeti szép állapotát, hanem vegytisztítással is. A szakember az Ön otthonában végzi el a takaró tisztítását. Elegendő a mestert telefonon vagy az interneten házhoz hívni, és az Ön által megjelölt címre házhoz jön a szakember.

Milyen takarók alkalmasak a legjobban a vegytisztításra? Vegytisztítás javasolt az alábbi termékek esetén:

 • természetes laza töltőanyagokkal (bolyhos, gyapjú) töltött takaró;
 • kézzel készült takaró (a bolyhosodás és a zsugorodás elkerülése érdekében).

Elég mosás helyett csak kitisztítani a takarót, ha nem régóta használják, és csak egy-két folt található rajta (például, ha véletlenül valami kiömlött a takaróra).

A takarót akkor is érdemes vegytisztításnak alávetni, ha egyetlen napig sem tudja nélkülözni: ez az eljárás nem vesz sok időt igénybe, és utána nincs szükség a ruhadarab hosszú ideig tartó szárítására. A szakember kihívása, megérkezése a munkavégzés helyszínére és a megrendelés teljesítése: mindez néhány óra alatt megvan.

Hogyan találhatunk és bízhatunk meg olyan szakembereket, akik kiváló minőségben és olcsón kimossák vagy kitisztítják a takarót?

Ha olyan szakember szolgáltatásaira van szüksége, aki szakszerűen kitisztítja vagy kimossa a takaróját, akkor ez nem jelent gondot. A képzett szakemberek megtalálása nem tart sokáig.

A mosodai szolgáltatásokat (takarótisztítást) nyújtó cégekkel kapcsolatos információk a Qjob.hu weboldalon megtalálhatók. A versenyképes árakat kínáló szakember megkeresése és alkalmazása legfeljebb fél órát vesz igénybe.

Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu