Háztartás vezetés Budapesten

Háztartás vezetés

Ha másra bíznád a háztartásod vezetését, de nem bíznád akárkire az otthonod. Válasszon megbízható munkások közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

Hogyan rendeljen szakemberek?

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Háztartás vezetés
 • Háztartás vezetés Budapest a Qjob.hu.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakemberek a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Adja meg, mi a feladat amit el szeretne végeztetni és a szakemberek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

  Talált mesterek a kategóriában: 688

  Hagyjon kérést most

  És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

  • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
  • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
  • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
  Több mint 3553 profi várja megrendelésedet!

  A professzionális házi személyzet lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy jelentős időt és energiát takarítsanak meg: a tapasztalt szakemberek önállóan végzik a háztartás vezetéséhez kapcsolódó különféle munkákat. A szakemberek tehát besegíthetnek a gyermekek nevelésébe és gondozásába, foglalkozhatnak a ház vagy a ház környéki terület rendbetételével, vagy akár finom ételeket készíthetnek reggelire, ebédre és vacsorára. Ezért nagyon fontos, hogy olyan megbízható személyzetet találjon, akire rábízhatja otthonát vagy családját.

  A Qjob.hu-n található szakemberek tapasztalt, sok területen kipróbált személyek.

  A Qjob.hu szolgáltatással csak megbízható és tapasztalt szakembereket találhat, akik tisztában vannak a háztartásvezetés minden aspektusával. A weboldalon a következő szakemberek szolgáltatásait rendelheti meg:

  • gondozónő-dajka;
  • nevelőnő;
  • takarítónő;
  • szakács;

  Ezenkívül szolgáltatásunk segítségével olyan sokoldalú házvezetőnőt is felvehet, aki többféle házimunkát is el tud végezni.

  A Qjob.hu szolgáltatás kényelmes felületének köszönhetően a lehető legrövidebb időn belül kiválaszthatja az Ön számára szükséges háztartási alkalmazottat, hiszen időnként, különösen előre nem látható helyzetekben, előfordulhat, hogy a lehető leggyorsabban kell találni és alkalmazni valamilyen háztartással kapcsolatos munkakör betöltésére. Tehát ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő szakembert, csak ki kell töltenie egy jelentkezési lapot, és a szakember maga fog kapcsolatba lépni Önnel. Ezen felül szolgáltatásunk mobil alkalmazását is használhatja.

  A család körüli személyzet kiválasztásában segítenek az értékelések, amelyeket az adott szakember által elvégzett munkával kapcsolatban hagytak a korábbi ügyfelek/megrendelők. Sok hálás ügyfél hagy pozitív értékelést a háztartási alkalmazottakról, és fordítva: a rossz minőségű szolgáltatást nyújtó szakemberek negatív értékeléseket kapnak. Egy ilyen rendszer jelentősen leegyszerűsíti a jövőbeli ügyfelek számára a háztartási alkalmazottak kiválasztását.

  Hogyan lehet megtalálni és kiválasztani a háztartási alkalmazottakat?

  Felelős és megbízható szakember felvétele érdekében megrendelheti a háztartásialkalmazott-kereső szolgáltatást vagy saját maga is elvégezheti a keresést. A háztartási alkalmazott kiválasztásakor el kell végezni a jelölt átfogó értékelését, hiszen csak megbízható és felelősségteljes szakembert engedhet be a házába, akire rábízza a háztartás vezetését vagy például a gyerekek gondozását. A háztartási alkalmazottak keresése és felvétele során különösen fontos odafigyelni a következőkre:

  • otthoni szolgáltatások nyújtása terén szerzett tapasztalat;
  • a korábbi ügyfelek értékelései;
  • a szakember időbeosztása;
  • a háztartási alkalmazott szolgáltatásának ára.

  Ezenfelül, ha gyermekgondozásra keres otthoni személyzetet, nemcsak a jelölt szakmai, hanem személyes tulajdonságait is érdemes figyelembe venni.

  Állítsa be, hogy mennyit szeretne fizetni a szolgáltatásokért

  A Qjob.hu-n regisztrált háztartási alkalmazottak közvetítő nélkül dolgoznak, ezért a platformon szolgáltatásukat kínáló szakemberek árai alacsonyabbak, mint az átlagos piaci árak. Ezenkívül a Qjob.hu szolgáltatás különlegessége, hogy a feladat megrendelője önállóan meghatározhatja a számára elfogadható árakat.

  Hogyan rendelhet szolgáltatásokat a Qjob.hu segítségével?

  Ha Ön háztartási alkalmazottat keres és szeretne felvenni, akkor a következőt teheti:

  • létrehoz egy feladatot, melyben megadja a szakemberre vonatkozó alapvető követelményeket, valamint a javasolt együttműködési feltételeket;

  felhívja a megadott telefonszámot, és a szolgáltatási menedzser segít megtalálni a család számára ideális háztartási alkalmazottat.

  Több mint 3553 szaki várja megrendelésedet!
  © 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
  +36 (70) 212-46-06
  info@qjob.hu